Santo Maris Oia
Santo Maris Oia
Santo Maris Oia
Santo Maris Oia
Santo Maris Oia
Santo Maris Oia
Santo Maris Oia

SANTO MARIS OIALUXURY SUITES & SPA ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Στο Βορειοδυτικότερο σημείο τους νησιού, σε μία από τις πλέον ειδυλλιακές τοποθεσίες στον κόσμο, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa υπόσχεται στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών, σε ένα περιβάλλον ειδικά προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες, Αιγαιοπελαγίτικο σχεδιασμό και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Στην άκρη της πόλης της Οίας, σε ήσυχη τοποθεσία, το πολυτελές Santo Maris Oia αποτελεί από μόνο του έναν εξέχων προορισμό. Πλήθος ανέσεων σε συνδυασμό με ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στον κόσμο υπόσχονται να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου έχει ως αποτέλεσμα μεγάλους χώρους σε συνδυασμό με μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα εγγυάται για την ιδιωτικότητα του κάθε επισκέπτη, κάνοντας τη διαμονή του στο Santo Maris Oia μία από τις πιο αυθεντικές εμπειρίες διακοπών που θα μπορούσε να ζήσει στη Σαντορίνη.

Με σεβασμό και εκτίμηση της πλούσιας ελληνικής κληρονομιάς από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, το Santo Maris Oia είναι χτισμένο με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον που το περιβάλλει ενώ όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι οικολογικά και μέρος της φημισμένης κυκλαδίτικης τέχνης και αρχιτεκτονικής.

Σας καλούμε να ζήσετε μία μαγική εμπειρία διακοπών στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa!

MORE UNITS OF METAXAS GROUP OF COMPANIES

  • Creta Maris
  • Candia Maris
  • Conferences Greece